MUITA VAIVOJA, JOTKA VOIVAT AIHEUTUA SELÄSTÄ

Selkävaivat voivat esiintyä muutenkin kuin kipuina selässä tai raajoissa. Seuraavassa on esimerkkejä vaivoista, jotka voivat johtua kokonaan tai osaksi autonomisen- tai tahdonalaisen hermoston hermopinteistä selkärangassa. Hermopinne voi olla merkittävä vaivan syy, varsinkin sisäelinten toimintahäiriöille kun sympaattisen hermoston ohjaus signaalit ovat häiriintyneet. Koululääketiede ei noteeraa näitä miksikään. Kaikki vaivat eivät aina johdu selästä, syitä voi olla muitakin. Selän aiheuttamat vaivat on kuitenkin helppo sulkea pois, jos oireet eivät helpota muutaman hoitokerran jälkeen, pitää apua etsiä muualta. Lääkkeiden sivuvaikutukset aiheuttavat usein vakavia vaivoja, jotka ovat lähes identtiset hermopinteistä johtuvien vaivojen kanssa ja siksi niitä on vaikea erottaa toisistaan. Kun hermopinteet on poistettu, niistä johtuvat oireet häviävät, lääkkeiden sivuvaikutukset eivät katoa jäsenkorjauksella. Ammattinsa osaava jäsenkorjaaja osaa ohjata sinut eteenpäin, jos on tarvetta. Yleisimmät vaivat aakkosjärjestyksessä ovat.

Kaularanka: pääkallon ja hartioiden välissä oleva alue.

allergiat, flunssa, jäykkä niska, kaikkien sisäelinten parasympaattisen hermoston aiheuttamat toiminta häiriöt laskevaan paksusuoleen saakka, kasvojen turvotus ja punoitus, kilpirauhasen toimintahäiriöt, kolmoishermosärky, korvasärky, korvien suhina, kurkkutulehdus, kuulon heikkeneminen, kuume, käsien lihaskireydet, käsien puutuminen, migreeni, olkavarren kiputilat, poskiontelon tulehdus, päänsärky, silmäsairaudet, unettomuus, yskä ja äänen käheys.

Rintaranka: Selkärangan se osa, jossa on kylkiluita.

alhainen verenpaine, anemia, astma, hengitysvaikeudet, hermostuneisuus, hikka, huimaus, huono verenkierto, ihon toimintahäiriöt, ihottumat, ilmavaivat, influenssa, keuhkoputken tulehdus, kohdun ja munasarjojen toimintahäiriöt (lapsensaanti vaikeudet), korkea verenpaine, krooninen väsymys, käsien puutuminen, maksavaivat, masennus, munuaissairaudet, niska- hartiasärky, närästys, olkapään vaivat, päänsärky, reumatismi, rintakipu, sappirakon vaivat, sydämen rytmihäiriöt, tenniskyynärpää, toiminnalliset sydänhäiriöt, turvotus, ummetus, vatsan kaasuuntuminen, vatsavaivat, vyöruusu, yskä

Lanneranka: Selkärangan alaosa, jossa ei ole kylkiluita.

alavartalon limakalvohäiriöt, impotenssi, iskias kipu, jalkojen huono verenkierto, jalkojen puutuminen, jalkojen turvotus, kantapäänsärky, kihdinkaltainen kipu, kohduntoiminta- ja kuukautishäiriöt, kylmät jalat, liikahappoisuus, lapsensaanti vaikeudet, lonkkavaivat, nivuskipu, paksusuolentulehdus, pohjekipu, polvikipu, polvivaivat, päkiä kivut, reidenetuosan kipu, suonenveto, tiheä / kivulias virtsaaminen, ulosteen pidätysongelmat, ummetus, vartalonvinous (skolioosi) ja virtsarakon toimintahäiriöt.

Ristiluu: Pyllynkolon yläpuolella oleva 10 – 15 cm.

impotenssi, kivessärky, limapussien tulehdukset, lonkkavaivat, peräaukon kutina, peräpukamat, rauhasten toimintahäiriöt, virtsan karkailu ja yhdyntäkipu.

Jaa tämä : Share on FacebookTweet about this on Twitter